torsdag 12 september 2019

Smörgåstårta På Polarbröd

Tårtan blir saftigare då. Här hittar du allt från smörgåsar som ger en bra start på dagen till snittar att servera på festen.

Rund Smorgastarta Pa Honokaka

Denna gången hade jag tonfiskfyllning.

Smörgåstårta på polarbröd. Smörgåstårta på polarbröd med tonfiskfyllning när jag vill göra en smörgåstårta som går fort att göra så använder jag polarbröd och fyller den med samma fyllning på alla lager. I vår matskola ser du hur du gör. Det är lätt att göra smörgåstårta med polarbröd.

Det här är väl ett sånt där klassiskt vandringsrecept som de flesta har en variant på brukar laga eller ätit hos någon. Fylld med läckerheter som skinka grädde och garnerad med färsk gurka och vindruvor. Garneringen ska tala om vad som finns inuti så det blev rökt skinka ost och ägg och lite annat piff uppepå.

Bröden penslar jag med lite vatten innan jag lägger på fyllningen. Om inte så testa detta genast. Här kan du hitta mer inspiration och tips.

Ps du vet väl att du hittar ytterligare omkring 60 recept på smörgåstårtor här tips från bagaren kocken se till att laga mat med bra knivar. Och det ska inte snålas. Våra bröd passar perfekt till pizzabottnar eller smörgåstårtor att bjuda dina nära och kära på.

Som bonus ger vi dessutom receptet på en glutenfri smörgåstårta och det mest populära läsarreceptet. Varm smörgåstårta på hönökaka. Smörgåstårta är en älskad svensk favoriträtt som vi gärna bjuder på vid festliga tillfällen.

Tack birgit i finspång som skickade in det. Lägg sedan de två sista polarbröden överst och fördela cremen som du tagit undan ovan på dessa. Här är en klassisk smörgåstårta med två lager fyllning till skolavslutningen midsommarafton eller festen.

6 januari 2009 1337 festligt frukost brunch kött mackor mellis 13 kommentarer. Rund smörgåstårta på hönökaka. 19 oktober 2011 1855 fest kalas smörgåstårtor.

Smörgåstårta på polarbröd ninis0017 recept en enkel tårta på polarbröd som du kan ha till huvudrätt eller efterrätt. Det ska liksom rinna ut på sidorna när nästa lager läggs på. Här finns recept på klassiska och nya smörgåstårtor fyllda med läckerheter som räkor skinka och tonfisk.

Fyll med dina favoriter gärna något saftigt mellan lagren och rikligt med dekoration på toppen. Dra gladpack över tårtan och plasera i kylen helst över natten. En fin smörgåstårta fungerar för det mesta och med polarbröd är det väldigt enkelt att snabbt göra en festlig tårta av det som finns hemma.

8 10 bitar det här behöver du. Recept till vardag och fest. Lägg i hop två polarbröd och fördela hälften av smeten ovan på lägg sedan ytterligare två polarbröd ovan där de lägger resten av röran.

Kinas Gott Blandat Smorgastarta Pa Polarbrod

Smorgastarta Jenny Warsens Recept

Smorgastartor

Smorgasbakelser My Kitchen Stories

Festlig Smorgastarta Med Avokado Och Sockerartor

Fira Pappa Idag Med En Varm Smorgastarta Recept

Festlig Smorgastarta Med Avokado Och Sockerartor

Varm Smorgastarta Med Chorizo En Smaksak

Smorgastarta Jennys Matblogg